Mijn favorieten

Sponsoring

KORFF DE GIDTS NVM MAKELAARDIJ TROTSE SPONSOR VAN HAAG ATLETIEK


Al vele jaren is Korff de Gidts Makelaardij sponsor van HAAG Atletiek. Met ongeveer 1.700 leden is HAAG Atletiek bijna de grootste sportvereniging van Den Haag. Bij HAAG Atletiek kan atletiek worden beoefend in de volle breedte van de sport. Van kogelstoten en speerwerpen tot sprinten en lange afstand lopen, met een aanbod voor jeugd tot en met 55+. Als sponsor van deze bijzonder grote én actieve vereniging zijn we trots op deze club waar Wim en Sandra zelf ook al heel lang actief lid van zijn. Meer info op HAAGatletiek
 
Op zaterdag 20 mei jl. vonden bij HAAG Atletiek de Nederlandse Kampioenschappen plaats voor de teams. Het was een fantastische dag met bijzonder veel mooie sportprestaties op de atletiekbaan aan de Laan van Poot in Den Haag. Het team van HAAG Atletiek bij de mannen eindigde op de 2e plaats dit jaar. De 1e plaats was dit jaar voor het team van Prins Hendrik uit Vught. Het was weer genieten van toppers als Khalid Choukoud op de 5 kilometer en Fabian Florant met de hink-stap-sprong. Ook bij de dames werden fantastische prestaties neergezet. Daar eindigde het team van Rotterdam Atletiek op het hoogste podium.

Een kleine impressie in beeld van fotograaf Jeroen Tibbe van dit fantastische evenement dat door vele vrijwilligers van HAAG Atletiek perfect was georganiseerd.

 

 

 

HOCKEYCLUB CRAEYENHOUT IN NIEUW TENUE

Op zondag 29 augustus 2015 vond de officiële presentatie plaats bij HBS-Craeyenhout van de nieuwe shirts voor de hockey-afdeling. De meiden en dames spelen vanaf nu ook in het zwart en zijn nu ook echte "kraaien". Om de jeugd extra support te bieden voor de komende jaren en deze nieuwe outfit mogelijk te maken dragen we graag een financieel steentje bij.
Het nieuwe kunstgrasveld van HBS werd geopend door Wethouder Baldwesingh. Een kleine impressie van de opening en het nieuwe tenue, is te zien in onderstaande foto-collage. We wensen alle meiden in de Jeugd bij Craeyenhout van de A tot en met de Benjamini's heel veel speelplezier het komend seizoen en natuurlijk ook heel veel succes. We komen jullie aanmoedigen!
Meer info over deze vereniging vindt u op HBS-Craeyenhout
 

                     

  
Via onze facebookpagina publiceren we regelmatig de laatste nieuwtjes over deze 2 leuke clubs.