Te koop
2566 ch 's-gravenhage

Tortellaan 12

€ 1.159.000,- k.k.
 • 141 m²
 • 5
Over deze woning

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en locatie in dit prachtig gelegen hoekherenhuis aan de Tortellaan 12! Met een royale tuin rondom, een garage en een energielabel dat staat voor duurzaamheid, is deze woning op eigen grond een ware parel.

Stap binnen in een lichte woonkamer, waar gezelligheid en ruimte samenkomen. De open luxe keuken vormt het hart van het huis, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden en het ontvangen van vrienden en familie. Met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers is er ruimte voor iedereen om te genieten van privacy en comfort.

De locatie is werkelijk fantastisch! Gelegen tegenover het prachtige Westduinpark en op slechts enkele minuten wandelen van de zee, kunt u elke dag genieten van een verfrissende strandwandeling. De nabijheid van de Bosjes van Pex, de gezellige winkels van de Fahrenheitstraat en het Savornin Lohmanplein maken het plaatje compleet. Met goede OV-verbindingen naar het centrum…

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en locatie in dit prachtig gelegen hoekherenhuis aan de Tortellaan 12! Met een royale tuin rondom, een garage en een energielabel dat staat voor duurzaamheid, is deze woning op eigen grond een ware parel.

Stap binnen in een lichte woonkamer, waar gezelligheid en ruimte samenkomen. De open luxe keuken vormt het hart van het huis, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden en het ontvangen van vrienden en familie. Met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers is er ruimte voor iedereen om te genieten van privacy en comfort.

De locatie is werkelijk fantastisch! Gelegen tegenover het prachtige Westduinpark en op slechts enkele minuten wandelen van de zee, kunt u elke dag genieten van een verfrissende strandwandeling. De nabijheid van de Bosjes van Pex, de gezellige winkels van de Fahrenheitstraat en het Savornin Lohmanplein maken het plaatje compleet. Met goede OV-verbindingen naar het centrum en het Centraal Station, evenals nabijheid van internationale scholen en diverse sportfaciliteiten, is dit de ideale locatie voor gezinnen.

Mis deze unieke kans niet om in dit prachtige hoekherenhuis te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je droom werkelijkheid worden!

ENGLISH? SEE BELOW.

Wat je graag wilt weten over de Tortellaan 12:
– Woonoppervlakte 141 m² volgens de branchebrede meetinstructie (afgeleid van de NEN
2580 methode)
– 337 m2 eigen grond
– Zeer goed geïsoleerde woning met energielabel C
– Huidig voorschot aan gas en elektra is € 154,- per maand
– 9 zonnepanelen
– Hybride warmtepomp uit 2020
– Wanden zijn gedeeltelijk geïsoleerd
– Woonkamervloer is geïsoleerd
– Bouwjaar 1951
– Elektra 14 groepen met 4 aardlekschakelaars en een aardepen
– Cv HR combi ketel uit 2010
– Bouwtechnisch rapport aanwezig
– Kunststof kozijnen met HR++ glas uit 2015/2016
– Elektrisch bedienbaar zonnescherm
– Liggend riool voorzien van pvc
– Koperen waterleidingen en kunststof gasleidingen
– Gemeentelijk beschermd stadsgezicht Vogelwijk
– Kijk ook naar onze omgevingsfilm
– Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing
– De op te maken koopovereenkomst zal conform het NVM-model zijn
– In de koopakte zullen in verband met het bouwjaar de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen

Indeling
Goed aangelegde voortuin met een overdekte fietsenberging.
Je komt dit heerlijk familiehuis binnen in een hal met een glas in lood tochtseparatie.

Vervolgens kom je via een mooie stalen schuifdeur de lichte wooneetkamer binnen voorzien van een fraaie eiken visgraat parketvloer en een sfeervolle gas-open haard. De op maat gemaakte kastenwand in de woonkamer blijft achter. Door de hoekligging is er extra veel lichtinval in de woonkamer.

De luxe open mooie keuken met een fraai keukenblok heeft een L-vormige opstelling. Het keukenblad is van composiet en de Boretti inbouwapparatuur bestaat uit een koelvries combinatie, een oven/magnetron combi, en magnetron, en een vaatwasser. Warm water komt via de Quooker

Zo’n blij gevoel krijg je als je in de tuin loopt rondom de woning. De zonnige achtertuin heeft een groot gazon en een groot terras met een schuur naast de garage. Een heerlijk plekje van de tuin is het terras aan de zijkant van de woning.

Om de hoek vanuit de Spotvogellaan is de oprit naar de stenen garage met aluminium kanteldeur.

In de gang is het modern toilet met fonteintje en een bergkast.

1e etage
Overloop met modern toilet met fonteintje.
Heerlijk lichte kamer aan de voorzijde op hoek gelegen met eigen balkon en een vrij uitzicht over de groene Tortellaan. Deze kamer heeft een kastenwand met 2 inbouwkasten. Aan de achterzijde bevindt zich een lichte slaapkamer met 3 inbouwkasten en een groot zonnig balkon over de gehele breedte van de woning. Vanuit deze slaapkamer is er direct toegang tot de 1e luxe badkamer voorzien van een royale inloopdouche met wastafelmeubel. Aan de voorzijde bevindt zich nog een 3e kamer.

2e etage
Op de tweede etage zijn 2 gezellige kamers met ieder een dakkapel en een raam aan de zijkant van het huis. De kamer aan de voorzijde heeft 2 inbouwkasten. De achterkamer bevat een inbouwkast en heeft middels een vlizotrap toegang tot een bevloerde viering met bergruimte en de opstelplaats van de CV HR combi ketel en een warmtepomp.

Ideaal is de 2e moderne badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel. Heel fijn is de aparte waskamer aan de voorzijde met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Kadastrale omschrijving:
Gemeente Loosduinen, sectie I, nummer 5980
Perceel: 337 m2.

Oplevering: in overleg.

Discover the perfect combination of comfort and location in this beautifully situated corner townhouse at Tortellaan 12! With a spacious garden all around, a garage and an energy label that stands for sustainability, this house on a freehold plot is a real gem.

Step into a bright living room that combines cosiness and spaciousness. The luxury open kitchen is the heart of the house, perfect for preparing delicious meals and entertaining friends and family. With no less than 5 bedrooms and 2 bathrooms, there is room for everyone to enjoy privacy and comfort.

The location is truly fantastic! Located opposite the beautiful Westduinpark and only a few minutes’ walk away from the sea, you can enjoy a refreshing walk on the beach every day. The proximity of the Bosjes van Pex, the charming shops on the Fahrenheitstraat and the Savornin Lohmanplein complete the picture. With good public transport connections to the city centre and Central Station, as well as proximity to international schools and various sports facilities, this is the ideal location for families.

Don’t miss this unique opportunity to live in this beautiful corner townhouse. Contact us today and make your dream come true!

What you definitely want to know about Tortellaan 12:
– Surface area of 141 m² in accordance with the branch measurement standard (derived from the NEN
2580 method)
– 337 m2 freehold plot
– Extremely well insulated house with energy label A
– Current advance payment for gas and electricity is €154 per month
– 9 solar panels
– Hybrid heat pump from 2020
– Walls are partially insulated
– Living room floor is insulated
– Construction year 1951
– Electricity: 14 groups with 4 earth leakage circuit breakers and an earth pin
– Central-heating boiler from 2010
– Building inspection report available
– Synthetic window frames with HR++ glass from 2015/2016
– Electrically operated awning
– PVC recessed sewer
– Copper water pipes and synthetic gas pipes
– Municipal protected cityscape Vogelwijk
– Also see our film about the area
– Terms and conditions of sale apply
– The sales contract will be drawn up in accordance with the NVM model
– Due to the construction year, the age and
materials clause will be included in the deed of sale

Layout
Well landscaped front garden with a covered bicycle shed.
You enter this lovely family home into a hallway with a stained-glass draught separation.

Then, through a beautiful steel sliding door, you enter the bright living/dining room with a beautiful oak herringbone parquet floor and a charming gas fireplace. The custom-made wall units in the living room will be left behind. Due to its corner location, there is extra light in the living room.

The luxurious open kitchen with a beautiful kitchen unit has an L-shaped layout. The kitchen counter is made of composite material and the Boretti built-in appliances consist of a fridge-freezer, an oven/microwave combination, a microwave and a dishwasher. Hot water comes from the Quooker

You are struck by such a happy feeling when you walk into the garden surrounding the house. The sunny back garden has a large lawn and a large patio with a shed next to the garage. A lovely spot in the garden is the terrace on the side of the house.

Around the corner from Spotvogellaan is the driveway to the brick garage with aluminium up-and-over door.

In the hallway, you will find the modern toilet with hand basin and a storage cupboard.

1st floor
Landing with modern toilet with hand basin.
Lovely bright room at the front on a corner location with a private balcony and an unobstructed view over the green Tortellaan. This room has a wall of cabinets with two built-in cupboards. At the rear, there is a bright bedroom with 3 built-in wardrobes and a large, sunny balcony across the entire width of the house. From this bedroom, there is direct access to the 1st luxury bathroom with a spacious walk-in shower with hand basin unit. There is a third room at the front.

2nd floor
On the second floor, there are two cosy rooms, each with a dormer window and a window on the side of the house. The room at the front has two built-in wardrobes. The room at the back has a built-in cupboard and has access via an attic ladder to a floored attic with storage space and the location of the central-heating boiler and a heat pump.

The 2nd modern bathroom with bath, shower, toilet and hand basin unit is ideal. Another nice feature is the separate utility room at the front with connections for the washing machine and dryer.

Interested in this property? Please contact your NVM estate agent. Your NVM estate agent acts in your interest and saves you time, money and worries.

Addresses of fellow NVM purchasing agents in Haaglanden can be found on Funda.

Cadastral description:
Municipality of Loosduinen, section I, number 5980
Plot: 337 m2.

Transfer: in consultation.

Lees meer Lees minder

Vragen, of even binnenkijken?

Neem contact op

Deel deze woning

Media

Afbeeldingen en video

Specificaties

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 1.159.000, - k.k.
 • Soort woonhuis Woonhuis
 • Woonoppervlakte 141 m2
 • Totaal aantal kamers 6
 • Aantal slaapkamers 5
 • Aantal badkamers 2
 • Badkamervoorzieningen Wastafelmeubel, inloopdouche, ligbad, toilet, douche, wastafelmeubel
 • Inhoud 524 m3
 • Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 14 m2
 • Plot area 337 m2
 • Perceel 5.980 m2
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Dak type Zadeldak
 • Woonlagen 4
 • Eigendoms soort Volle eigendom
 • Huidige bestemming Woonruimte
 • Huidig gebruik Woonruimte
 • Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd, beschermd stads of dorpsgezicht
 • Bouwjaar 1951
 • Energielabel C
 • Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging, in bosrijke omgeving
 • Kwaliteit woning Uitstekend
 • Aangeboden sinds 21-06-2023
 • Aanvaarding In overleg
 • Tuin type Tuin rondom
 • Tuin oppervlakte 250 m2
 • Tuin type Tuin rondom
 • Kwaliteit tuin Verzorgd
 • Shed / storage type Vrijstaand steen
 • Surface storage space 20 m2
 • Isolatievormen Muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
 • Heating types Warmtepomp
 • Warmwater soorten Cv ketel
 • Facilities Zonnepanelen
 • Garage soort Vrijstaand steen
 • Garage oppervlakte 16 m2
 • Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren
Media

Plattegronden

Kaart

In de buurt

Filter resultaten

   Bezichtiging plannen

   Vul het formulier in om een bezichtiging te plannen.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Consent*
   Alles in huis

   Onze makelaars staan voor je klaar

   Contact opnemen

   Onze site gebruikt cookies

   Om onze website gemakkelijker en persoonlijker te maker, gebruiken we cookies en vergelijkbare technieken. Je kunt altijd zelf kiezen welke soorten cookies je wilt toestaan. Lees hierover meer in onze Privacyverklaring.