Mijn favorieten

Bezoek Chris Buijink (NVB) Dag van de OndernemerBezoek van Chris Buijnk (NVB) bij Korff de Gidts Makelaardij op Dag van de Ondernemer

Op vrijdag 15 november jl. kwam Chris Buijink, Voorzitter bij de Nederlandswe Vereniging van Banken op werkbezoek bij ons op kantoor.

Dag van de Ondernemer
Ondernemers zorgen voor banen, een leefbare gemeente en sponsoren ons verenigingsleven. Ze ondernemen voor eigen rekening en risico en nemen verantwoordelijkheid. Op de Dag van de Ondernemer vieren we al deze ondernemers. Op vrijdag 15 november worden de ondernemers bedankt door Nederland en in het zonnetje gezet.

Korff de Gidts al bijna 100 jaar ondernemer!
Chris Buijink was geïnteresseerd in het bijna 100-jarig ondernemerschap van de familie Korff de Gidts. Wat was de drijfveer van Wim om het stokje over te nemen van zijn vader en wat drijft hem nu. Wim vertelde trots dat de belangrijkste drijfveer de positieve waardering van klanten is. De gemiddelde klantwaardering van 9,4 op Funda voor ons team en de persoonlijke teksten van klanten waarom ze juist zo tevreden zijn, maken ons werk zo leuk. We leren en groeien hierdoor. Tijdens dit bezoek is er uiteraard ook gesproken over de ontwikkelingen op de Haagse woningmarkt, vraag naar duurzame wonigen en het belang van goede taxaties voor banken.

    
De heer Theo Scholte (NVM) en was ook aanwezig bij dit bezoek.
De foto's zijn gemaakt door fotograaf René van den Burg.

Voor het laatste nieuws volg ons op:

­Twitter en Facebookpagina en Instagram
­ Youtube kanaal .

­