Mijn favorieten

Het team

Korff de Gidts NVM-Makelaardij

Wim Korff de Gidts
Wim Korff de Gidts
Register Makelaar Taxateur
Wim Korff de Gidts heeft in 1998 het stokje overgenomen van Wim sr. om het familiebedrijf als 3e generatie voort te zetten. Wim is sinds 1988 werkzaam in de makelaardij en officieel beëdigd door de rechtbank als Taxateur. Als makelaar en taxateur (ook NWWI) heeft hij veel ervaring in de regio Haaglanden. Wim loopt in zijn vrije tijd graag hard (HAAG Atletiek) en een andere passie is zeilen met zijn gezin.
Vivianne Goudsmit
Vivianne Goudsmit
Register Makelaar Taxateur
Vivianne is sinds medio 2014 werkzaam bij ons kantoor. Als makelaar en taxateur (ook NWWI) is zij zeer ervaren in en om Den Haag. Zij denkt graag met u mee om uw woning succesvol te verkopen. Vanuit haar achtergrond adviseert zij in de styling van een woning om het maximale uit de presentatie en de verkoop te halen. Als u haar inschakelt als aankoopmakelaar, haalt Vivianne alles uit de kast om de ideale woning te vinden en deze zo gunstig mogelijk aan te kopen.
Anne-Louise Makkinga
Anne-Louise Makkinga
Assistent makelaar
Rianne van Ravesteijn
Rianne van Ravesteijn
Office manager
Rianne is in 2016 naar Den Haag verhuisd om bij ons kantoor te komen werken. Rianne heeft al bij diverse makelaarskantoren in Utrecht en omgeving gewerkt. Zij gaat in haar vrije tijd graag naar het strand, tennissen bij tennispark Thor De Bataaf of sporten met collega Anne-Louise. Samen met haar collega Leonieke is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de binnendienst.
Leonieke de Boer
Leonieke de Boer
Commercieel medewerker binnendienst
Sandra Korff de Gidts - Ammerlaan
Sandra Korff de Gidts - Ammerlaan
Manager Stafzaken
Sandra is ruim 15 jaar geleden overgestapt naar het bedrijf van haar echtgenoot Wim Korff de Gidts. Zij heeft haar HEAO-Commerciële Economie diploma in 1990 behaald en is daarna in diverse marketingfuncties werkzaam geweest. Zij is o.a. verantwoordelijk voor de marketing bij Korff de Gidts Makelaardij om juist daarin heel actief en onderscheidend te zijn. Ook de inzet van diverse social media (Twitter, Facebook en Youtube) voor een optimale presentatie van de woningen op internet is essentieel. Sandra houdt van hardlopen, zeilen en is tevens moeder van 3 dochters.
Hans Willinge
Hans Willinge
Assurantie adviseur
Hans Willinge is als assurantie adviseur uw aanspreekpunt voor vragen over verzekeringen. Heeft u een schade te melden of wilt u advies over uw huidige verzekeringspakket? Neemt u dan contact met hem op via: 070 - 3384450.
U kunt hem ook een e-mail sturen via: assurantie@korffdegidts.nl