Mijn favorieten

Het Korff de Gidts Team actief voor úw woongeluk!

                                                                   
Korff de Gidts Makelaars behoren tot de top 5 meest succesvolle aankoopmakelaars in de regio Haaglanden. Juist op een moment van krapte in het woningaanbod voor starters en doorstromers is het vaak topsport om als aankoopmakelaar een woning voor klanten te kunnen aankopen.De 2 beëdigde NVM-Makelaars Wim Korff de Gidts en Vivianne Goudsmit hebben beiden in de afgelopen jaren voor heel veel klanten succesvol de aankoopbegeleiding mogen doen. De aankoopmakelaars reserveren vooraf dagelijks ruimte in hun agenda om met klanten op pad te kunnen gaan. Van groot belang is het dat de klanten door de druk op de woningmarkt niet te snel een overhaaste beslissing nemen. De aankoopmakelaars vinden het ook enorm belangrijk om tijdens de eerste afspraak zeer uitgebreid te luisteren naar de woonwensen van hun cliënten. De makelaars zijn fanatiek en doen er alles aan om de woning aan te kopen tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. “De investering in de aankoopmakelaar moet ruimschoots worden terugverdiend”, is de focus van Korff de Gidts Makelaardij.

Het Korff de Gidts-team doet haar uiterste best om zo’n hoog mogelijke tevredenheid van de klant te bereiken. Het afgelopen jaar hebben de klanten op Funda de dienstverlening beoordeeld met een 9,4 bij zowel de aankoop en voor de verkoop van hun woning.


Twijfelt u nog of u uw woning wilt verkopen om naar een nieuwe plek op zoek te gaan? Of heeft u andere vragen over verkoop, aankoop of wilt u dat we vrijblijvend een waardebepaling geven van uw woning? We zetten ons graag actief in voor ú en geven hieronder kort aan hoe we werken.


 

VERKOOP VAN UW WONING

We zetten alle tools in om een woning zo optimaal mogelijk te presenteren op de nummer 1 website van woningen: www.funda.nl. "The first Impression" is namelijk ontzettend belangrijk om op te vallen in het totale aanbod van woningen. Naast een goede presentatie is ook de inzet van diverse social media essentieel in deze tijd. Al meer dan 95 jaar is Korff de Gidts Makelaardij een gevestigde naam in Den Haag. Met 3 gediplomeerde makelaars én een enthousiast team verkopen wij graag ook uw woning. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij u langs voor een zeer uitgebreid verkoopadvies en een waardebepaling. Het aanbod van te koop staande woningen in de regio Haaglanden is gedaald en dat vergroot de kans op een succesvolle verkoop.
Onze opdrachtgevers zijn tevreden over onze aanpak en dat zien we terug in de positieve reviews op funda.


 

AANKOOP VAN EEN WONING

Wij kunnen u helpen om uw droomhuis voor de scherpste prijs aan te kopen. We hebben 2 aankoopspecialisten in huis met veel kennis en jarenlange ervaring in Den Haag. De investering in deze aankoopspecialisten verdient u dubbel en dwars terug!

Heeft u een NWWI taxatie nodig? Onze gecertificeerde taxateurs kunnen deze snel en goed voor u uitvoeren.

Wij staan voor betrouwbaarheid, doen wat we beloven en zijn zeer betrokken bij onze cliënten. Wij zijn aangesloten bij de grootste makelaarsvereniging in Nederland, de NVM, en werken derhalve continu aan verbetering van onze kennis en kunde.

Bij het onderdeel dienstverlening op deze site kunt u meer lezen over onze actieve aanpak bij verkoop én aankoop.

Het team van Korff de Gidts zet zich graag actief en enthousiast in voor u als klant! Neem contact met ons op via: 070 - 3558400 of stuur een e-mail naar info@korffdegidts.nl


 

Korff de Gidts NVM-Makelaardij

Kantoor Vestiging Korff de Gidts NVM-Makelaardij

Adresgegevens

Van Boetzelaerlaan 1
2581 AA 'S-Gravenhage
KvK nummer: 27013248
BTW nummer: NL808970859B01

Routeplanner