Mijn favorieten

Wat motiveert ons?

Korff de Gidts Makelaardij: Wie zijn wij en waar hebben we dagelijks mee te maken?

Vanaf nu zullen wij regelmatig een blog schrijven over verschillende onderwerpen als bijvoorbeeld, wie zijn de mensen achter Korff de Gidts Makelaardij?  Wat houdt ons bezig? Wat maken we mee? Welke vragen worden ons vaak gesteld? Vandaag beginnen we met een "sneak preview" met korte quotes van waar we voor staan als team.

Wim:
“De dankbaarheid en blijheid die mensen tonen nadat je hen hebt geholpen bij één van de belangrijkste besluiten in hun leven, maakt het vak makelen voor mij zo mooi."
Vivianne:
“Mijn doel is om onze klanten de service bieden die ik zelf ook zou willen: pro-activiteit, deskundigheid, goede bereikbaarheid en oprechte interesse in de woonwensen!”
Anne-Louise:
“Een huis aan- en/of verkopen heeft een enorme impact. Een goede makelaar realiseert zich dit. Zonder inlevings- en empathisch vermogen kan ons vak niet worden uitgeoefend.”
Sandra: 
“Het zoeken en inzetten van nieuwe marketingtools om voor onze klanten de promotie van hun woning zo optimaal mogelijk te verzorgen vind ik één van de leukste uitdagingen van mijn marketing-functie!”
Rianne:
“In een dynamisch kantoor waar de hele dag in- en uitgelopen wordt, is het fijn om rust en overzicht te creëren. Ik zie het als een uitdaging om alles op rolletjes te laten verlopen.”
Leonieke:
"Als u contact met ons opneemt, dan ben ik uw eerste aanspreekpunt. Ik vind het belangrijk dat u zich direct "thuis" voelt bij ons."

 Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op voor een “meet en greet” bij ons op kantoor onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Wij vertellen u graag meer!

Onze klanten waarderen onze aanpak en waarden. Uit meer dan 300 reviews scoren wij gemiddeld een 9,4! Hier zijn wij natuurlijk erg trots op. Ben je ook benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Klik hier voor onze reviews op funda..