Te koop
2552 pw 's-gravenhage

Albert Lutulistraat 10

€ 525.000,- k.k.
 • 111 m²
 • 4
Over deze woning

Een duurzame groene oase in een autovrije, kindvriendelijke straat

Deze schitterende 5-kamer eindwoning heeft zeer veel te bieden!
Met een uitbouw aan de zijgevel is er extra veel ruimte en licht. Geniet van de avondzon op je dakterras en van de prachtig aangelegde groene achtertuin, welke gelegen is op het zuidoosten. In de tuin bevindt zich een berging met een betoverende dakbloemenweide en een handige achterom.

Dit huis is volledig gasvrij en duurzaam met 14 zonnepanelen en dubbel glas voor optimaal wooncomfort, dus klaar voor de toekomst.

Kortom, een huis dat direct te betrekken is en heerlijk van te genieten – dit is het perfecte huis voor jou!

ENGLISH? SEE BELOW.

Locatie:
– In de gezellige Houtwijk gelegen, nabij scholen, diverse winkelcentra zoals “de Leyweg”, parken met speeltuintjes, het ziekenhuis Leyenburg, openbaar vervoer en op fietsafstand van Kijkduin en diverse strandopgangen zoals de Laan van Poot en De…

Een duurzame groene oase in een autovrije, kindvriendelijke straat

Deze schitterende 5-kamer eindwoning heeft zeer veel te bieden!
Met een uitbouw aan de zijgevel is er extra veel ruimte en licht. Geniet van de avondzon op je dakterras en van de prachtig aangelegde groene achtertuin, welke gelegen is op het zuidoosten. In de tuin bevindt zich een berging met een betoverende dakbloemenweide en een handige achterom.

Dit huis is volledig gasvrij en duurzaam met 14 zonnepanelen en dubbel glas voor optimaal wooncomfort, dus klaar voor de toekomst.

Kortom, een huis dat direct te betrekken is en heerlijk van te genieten – dit is het perfecte huis voor jou!

ENGLISH? SEE BELOW.

Locatie:
– In de gezellige Houtwijk gelegen, nabij scholen, diverse winkelcentra zoals “de Leyweg”, parken met speeltuintjes, het ziekenhuis Leyenburg, openbaar vervoer en op fietsafstand van Kijkduin en diverse strandopgangen zoals de Laan van Poot en De Savornin Lohmanlaan.

Wat je graag wil weten over Albert Lutulistraat 10
– Gelegen aan een autovrije straat, zeer kindvriendelijk en heerlijk rustig
– Een fijne speeltuin vlakbij
– Woonoppervlakte 111,30 m² volgens de branche brede meetinstructie (afgeleid van de NEN 2580 methode)
– Bouwjaar 1994
– In 2019 is de woning grondig gerenoveerd
– Energielabel B
– Elektra: Netaansluiting, krachtstroom 3x 35 Ampère
– Groepenkast: 18 groepen in totaal, waarvan 12 groepen voor het huis en de keuken en
6 groepen voor de elektrische verwarming.
– 14 zonnepanelen met een 3-fasen omvormer
– Verwarming middels elektrische radiatoren. Per ruimte in te stellen via een app.
– De mechanische ventilatie is via dezelfde app slim in te stellen voor zowel zomer- als winterperiode.
– Elektrische doorstroom boiler in de badkamer
– Close-in boiler in de keuken
– Dakbloemenweide op het dak van de berging
– Houten kozijnen met dubbel glas
– Bouwtechnisch rapport aanwezig
– Eigen grond
– Parkeren met vergunning
– Kijk ook naar onze omgevingsfilm
– Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing
– De op te maken koopovereenkomst zal conform het NVM-model zijn
– In de koopakte zullen in verband met het bouwjaar de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen

Indeling:

Voor de entree van deze eindwoning bevindt zich een vaste kast met bergruimte.

Entree woning. In de hal bevindt zich de meterkast met garderobe en ruimte voor schoenen. Onder de trap is een rolbak met extra bergruimte gecreëerd.
Het moderne toilet heeft een vrij hangend wandcloset met een fonteintje. Deze ruimte en de hal zijn voorzien van een betegelde vloer.

De doorzon woon-/eetkamer is gesitueerd over de gehele lengte van het huis en heeft een L-vormige indeling. Aan de voorzijde zijn grote raampartijen die uitkijken op de rustige autovrije straat. Er is een vensterbank met daaronder planken en radiatorombouw.
Aan de zijkant van deze kamer is een erker met lichtinval waardoor de kamer extra ruim en licht is en voorzien is van zonwering.

Via de openslaande deuren kom je in de heerlijke zonnige achtertuin waar het een oase van rust en groen is. Ook de tuin is voorzien van zonweringwering. Er is een stenen berging en een achterom aanwezig.
De open keuken is voorzien van een close-in boiler, een 4-pits keramische kookplaat, een oven, een afzuigkap, vaatwasser, en een koel-vriescombinatie.
Er is een separaat werkeiland met extra bergruimte, een hoge keukenkast naast de koelkast. Van de ruimte onder de trap is een slimme voorraadkast gemaakt.

Trap 1e etage: via een gelakte houten trap kom je op de overloop, deze is voorzien van houten vloerdelen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vrije doorkijk. Op deze verdieping is de moderne badkamer gelegen. Deze is voorzien van dezelfde charmante vloertegels die ook beneden in de hal liggen. Tevens is er een inloop douche, vrij hangend wandcloset, bad en een wastafelmeubel. Hier bevindt zich de doorstroom boiler voor warm water in de badkamer.
De 2e slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel en vrij uitzicht over de groene tuinen met een doorkijkje tussen de huizen door. Ook de 3e slaapkamer die aan achterzijde is gelegen heeft een dakkapel.

Trap naar de 2e etage: op de overloop van deze verdieping ligt een witgelakte houten vloer. Aan de voorzijde heb je toegang tot het dakterras, met vrij uitzicht. Op de overloop is wasruimte gecreëerd, Hier hangt ook de mechanische ventilatie, de omvormer voor de zonnepanelen en er is een wastafel met koud water aanwezig. In de knieschotten is bergruimte gemaakt die smaakvol is afgewerkt en waar je veel achter kwijt kan. Op deze verdieping is nog een 4e ruime slaapkamer met extra dakraam aanwezig.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Kadastrale omschrijving:
Gemeente Loosduinen, sectie M, nummer 4569

Oplevering: In overleg

A sustainable, green oasis in a car-free, child-friendly street

This beautiful 5-room end-of-terrace house has a lot to offer!
An extension from the side wall provides extra space and light. Enjoy the evening sun on your roof terrace and the beautifully landscaped green back garden, which faces southeast. In the garden, there is a storage room with an enchanting meadow with flowers on the roof and a handy rear entrance.

This house is completely gas-free and sustainable with 14 solar panels and double glazing for optimal living comfort, so it is ready for the future.

In short, the house is ready to move into and is lovely place to enjoy – this is the perfect house for you!

Location:
– Located in the lively Houtwijk district, near schools, various shopping centres such as ‘de Leyweg’, parks with playground, the Leyenburg hospital, public transport and within cycling distance of Kijkduin and various beach entrances such as Laan van Poot and De Savornin Lohmanlaan.

What you definitely want to know about Albert Lutulistraat 10
– Located on a car-free street, very child-friendly and wonderfully quiet
– A nice playground nearby
– Surface area of 111.30 m² in accordance with the branch measurement standard (derived from the NEN 2580 method)
– Construction year: 1994
– Thoroughly renovated in 2019
– Energy label B
– Electricity: Mains connection, three-phase electric power 3x 35 Amps
– Distribution box: 18 groups in total, of which 12 groups for the house and kitchen and
6 groups for the electric heating.
– 14 solar panels with a 3-phase inverter
– Heating by electric radiators. Can be set per room via an app.
– The mechanical ventilation can be cleverly set for both summer and winter periods via the same app.
– Electric instantaneous water heater in the bathroom
– Under-sink water heater in the kitchen
– Rooftop flower meadow on the roof of the storage shed
– Wooden window frames with double glazing
– Building inspection report available
– Freehold plot
– Parking with permit
– Also see our film about the area
– Terms and conditions of sale apply
– The sales contract will be drawn up in accordance with the NVM model
– Due to the construction year, the deed of sale will include an age clause and a materials clause

Layout:

In front of the entrance to this end-of-terrace house, there is a built-in cupboard with storage space.

Entrance to the house. In the hall, you will find the fuse box along with the cloakroom and space for shoes. A rolling bin has been created to provide extra storage space under the stairs.
The modern toilet has a wall-mounted toilet with a hand basin. This room and the hall both have tiled floors.

The sunny living/dining room occupies the entire length of the house and has an L-shaped layout. At the front, there are large windows overlooking the quiet car-free street. There is a window sill with shelves underneath and a radiator surround.
To the side of this room is a bay window (equipped with an awning) which lets in natural light, making the room extra spacious and bright.

Through the French doors, you enter the lovely, sunny back garden which is an oasis of peace and greenery. The garden is also equipped with an awning. There is a brick shed and rear access.
The open kitchen is equipped with a close-in water heater, a four-burner ceramic hob, an oven, an extractor fan, a dishwasher and a fridge-freezer.
There is a separate work island with extra storage space and a high kitchen cabinet next to the fridge. The space under the stairs has been converted into a smart pantry.

Stairs to 1st floor: a varnished wooden staircase takes you to the landing, which has wooden floorboards. The bedroom at the front has an unobstructed view. The modern bathroom is located on this floor. This room has the same charming floor tiles as those in the downstairs hall. There is also a walk-in shower, wall-mounted toilet, bath and a hand basin unit. The instantaneous water heater for hot water in the bathroom is located here.
The 2nd bedroom at the rear has a dormer window and unobstructed views over the green gardens with a view through between the houses. The 3rd bedroom, located at the rear, also has a dormer window.

Stairs to the 2nd floor: the landing on this floor has a white lacquered wooden floor. At the front, you have access to the roof terrace, with unobstructed views. A laundry area has been created on the landing. This is also where the mechanical ventilation and the inverter for the solar panels are located and there is a hand basin with cold water. In the knee walls, storage space has been created that is tastefully finished and has a large storage capacity. On this floor, there is a fourth spacious bedroom with an additional skylight.

Interested in this property? Please contact your NVM estate agent. Your NVM estate agent acts in your interest and saves you time, money and worries.

Addresses of fellow NVM purchasing agents in Haaglanden can be found on Funda.

Cadastral description:
Municipality of Loosduinen, section M, number 4569

Transfer: in consultation

Lees meer Lees minder

Vragen, of even binnenkijken?

Neem contact op

Deel deze woning

Media

Afbeeldingen en video

Specificaties

Kenmerken

 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs € 525.000, - k.k.
 • Soort woonhuis Woonhuis
 • Woonoppervlakte 111 m2
 • Totaal aantal kamers 5
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal badkamers 1
 • Badkamervoorzieningen Ligbad, toilet, douche, wastafel
 • Inhoud 387 m3
 • Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 8 m2
 • Plot area 136 m2
 • Perceel 4.569 m2
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Dak type Samengesteld dak
 • Woonlagen 3
 • Eigendoms soort Volle eigendom
 • Huidige bestemming Woonruimte
 • Huidig gebruik Woonruimte
 • Bouwjaar 1994
 • Energielabel B
 • Kwaliteit woning Goed tot uitstekend
 • Aangeboden sinds 17-06-2024
 • Aanvaarding In overleg
 • Tuin locatie Zuidoost
 • Tuin oppervlakte 60 m2
 • Tuin type Achtertuin
 • Tuin oppervlakte 73 m2
 • Tuin type Achtertuin, voortuin, zijtuin
 • Kwaliteit tuin Fraai aangelegd
 • Shed / storage type Vrijstaand steen
 • Surface storage space 7 m2
 • Heating types Elektrische verwarming
 • Warmwater soorten Elektrische boiler eigendom, doorstroomboiler
 • Facilities Zonnepanelen
 • Garage soort Geen garage
 • Parkeer faciliteiten Betaald parkeren, parkeervergunningen
Media

Plattegronden

Kaart

In de buurt

Filter resultaten

   Bezichtiging plannen

   Vul het formulier in om een bezichtiging te plannen.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Consent*
   Alles in huis

   Onze makelaars staan voor je klaar

   Contact opnemen

   Onze site gebruikt cookies

   Om onze website gemakkelijker en persoonlijker te maker, gebruiken we cookies en vergelijkbare technieken. Je kunt altijd zelf kiezen welke soorten cookies je wilt toestaan. Lees hierover meer in onze Privacyverklaring.