Te koop
2597 kc 's-gravenhage

Maurits de Brauwweg 7

€ 2.850.000,- k.k.
 • 381 m²
Over deze woning

AAN DE RAND VAN PARK KLEIN ZWITSERLAND GELEGEN MODERNE VRIJSTAANDE VILLA (381 m2) MET 10 KAMERS, GROTE ZONNIGE TUIN EN DUBBELE CARPORT. DIT IS WONEN IN DE STILTE VAN HET GROEN, OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND EN MET ALLES WAT DE DEN HAAG TE BIEDEN HEEFT BINNEN HANDBEREIK. DE ONDER ARCHITECTUUR VERBOUWDE VILLA, GEBOUWD IN 1960, IS INGERICHT MET BIJZONDER VEEL SMAAK EN DUURZAME MATERIALEN.
EIGEN GROND

Locatie
Unieke rustige locatie in de wijk Duttendel, in de buurt van het Westbroekpark en nieuw Scheveningse bosjes in het Haagse stadsdeel Scheveningen, ontstond na afgraving van een aantal duingronden; een ‘een del’ duinvallei. In de jaren ’50 van de vorige eeuw werden de eerste luxe woningen in dit gebied gerealiseerd. Het is een rustige, ruim opgezette en vooral groene wijk direct naast de hockeyvelden van Klein Zwitserland.

English see below.

Wat je heel graag wilt weten over de Maurits De…

AAN DE RAND VAN PARK KLEIN ZWITSERLAND GELEGEN MODERNE VRIJSTAANDE VILLA (381 m2) MET 10 KAMERS, GROTE ZONNIGE TUIN EN DUBBELE CARPORT. DIT IS WONEN IN DE STILTE VAN HET GROEN, OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND EN MET ALLES WAT DE DEN HAAG TE BIEDEN HEEFT BINNEN HANDBEREIK. DE ONDER ARCHITECTUUR VERBOUWDE VILLA, GEBOUWD IN 1960, IS INGERICHT MET BIJZONDER VEEL SMAAK EN DUURZAME MATERIALEN.
EIGEN GROND

Locatie
Unieke rustige locatie in de wijk Duttendel, in de buurt van het Westbroekpark en nieuw Scheveningse bosjes in het Haagse stadsdeel Scheveningen, ontstond na afgraving van een aantal duingronden; een ‘een del’ duinvallei. In de jaren ’50 van de vorige eeuw werden de eerste luxe woningen in dit gebied gerealiseerd. Het is een rustige, ruim opgezette en vooral groene wijk direct naast de hockeyvelden van Klein Zwitserland.

English see below.

Wat je heel graag wilt weten over de Maurits De Brauwweg 7
– Woonoppervlak 381 m² (1.445 m3) volgens de branchebrede meetinstructie NEN
2580
– Perceelgrootte 947 m²
– Eigen grond
– Door de gehele parterre is vloerverwarming aanwezig in meerdere zones bedienbaar
– kamers op de 1e etage hebben wandverwarming
– 3 open haarden
– 3 volledige badkamers (allen met aparte douche en ligbad)
– 5 slaapkamers
– Zeer uitgebreid domotica systeem waarbij licht, geluid en gordijnen centraal te
bedienen zijn
– Geïsoleerd dak met natuurstenen leien uit 2008
– 2 cv combi HR ketels, merk Remeha Quinta en boiler, bouwjaar 2022
– Uitgebreide elektra in zonering en dimbaar te schakelen
– uitgebreide geluidsinstallatie dmv inbouw en opbouw speakers in diverse ruimtes waarbij zowel gezamenlijk als ook iedere ruimte apart muziek geluisterd kan worden.
– Aluminium en houten kozijnen met dubbele beglazing in gehele woning
– Electrische zonneschermen
– Glazenpui geheel te openen
– eigen Sauna
– Zeer goed beveiligde woning met alarminstallatie door gehele woning en noodknop met meldkamer functie
– Bouwtechnisch rapport aanwezig
– Bouwjaar 1960
– Olietank verwijderd, KIWA-certificaat aanwezig d.d. 17-12-1999
– Energielabel C
– Kijk ook naar onze omgevingsfilm
– Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing
– De op te maken koopovereenkomst zal conform het NVM-model zijn
– Voorkeur Notaris Maaldrink te Den Haag

Indeling
Via een elektrisch bedienbaar hek (via code, mobiele telefoon of handzender) kom je via een oprijlaan naar het oprij pad, geschikt voor opstelplaatsen voor meerdere auto’s. Aan de achterzijde bevindt zich een dubbele carport met separaat een houten fietsenschuur. Fantastisch is het in groen aangelegde hockeyveld met goaltjes. Achter een groenhaag is de opstelplaats voor de afvalcontainers.

Je komt de woning binnen in een imposante ontvangsthal met prachtige lichtinval. Waar zich ook het vrij hangend toilet met fontein bevindt.

De parterre heeft 5 afzonderlijke woonruimtes. Aan de voorzijde is een grote gezellige werkkamer/bibliotheek met een gas-open haard. Aan weerszijden van de wanden bevindt zich een mooie houten kastenwand met vast bureau

Een mooie lichte woonkamer met open haard met heerlijke lounge-vensterbanken met zicht op de tuin.

Prachtige serre met open haard direct aan de tuin gelegen. De glazen pui kan in zijn geheel geopend worden.

Grote tv kamer aan de achterzijde met geïntegreerd tv systeem. Naast de tv kamer bevindt zich een atelier/hobby kamer/werkkamer/speelkamer met heerlijk zicht op de zij tuin.

De kamers zijn goed af te sluiten met mooie (akoestische/geluids-) schuifdeuren.

Schitterende luxe Bulthaup keuken voorzien van een groot kookeiland met eetbar Het kookeiland is voorzien van een roestvrijstalen aanrechtblad met een separate boiler en aparte Quooker, een vaatwasser en veel bergruimte. Fraaie Gaggenau koel/vries combinatie met separaat een oven en combi oven-magnetron en ruimte klimaatkast voor wijn en overige dranken

Fantastisch zeer grote zonnige achtertuin met riant terras, veel plantenborders en groot gazon en speeltoestel. Deze onderhoudsvriendelijke tuin heeft altijd zon en schaduw. De tuin heeft een unieke speelse indeling. Er is een besproeiingssysteem geprogrammeerd in 6 zones bedienbaar met mobiele telefoon op afstand

Royale wasruimte met aansluiting voor de wasmachine en de droger, een pantry en een inbouwkastenwand.

Vanuit deze wasruimte kan je via een elektrisch luik naar de kelder. Hier bevindt zich het patchpanel en de uitgebreide elektrische installatie alsmede de installatie voor de uitgebreide Domotica van de woning. Onder de volledige woning is een kruipruimte

1e etage
Door mooie houten trap kom je op de
Ruime overloop met houten vloer met gangkast en vrijhangend toilet met fontein.

Zeer ruime master bedroom met zeer royale walk in closet. Vanuit deze slaapkamer heb je direct toegang tot een groot terras.

Aansluitend aan de master bedroom een moderne badkamer die voorzien is van een royaal ligbad en een grote inloopdouche voor 2 personen met zowel regendouche als handdouche. Vrij hangend toilet, breed wastafelmeubel met 2 wastafels, verwarmde spiegel en elektrische vloerverwarming met timer en inbouwspeakers in het plafond.

2 grote slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en hebben beiden toegang tot een fantastisch zonneterras met mooie vlonders en wateraansluiting.

De 2e moderne badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en handdoekenradiator. Bevindt zich tussen 2 slaapvertrekken.

De 4e slaapkamer heeft een aparte vormgeving met een vaste kast.

2e etage
Via een vaste trap kom je op een grote en lichte overloop door 2 Velux ramen met veel bergruimte achter de knieschotten.

Grote slaapkamer met bergruimte en 2 Velux ramen

Grote bergzolder met de opstelplaats van 2 CV HR combi ketels en een hele grote boiler uit 2022.

3e moderne badkamer is voorzien van een ligbad, een vrij hangend toilet en wastafel en douche. Je kan hier heerlijk privé genieten van de elektrische grote sauna.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

KADASTRALE OMSCHRIJVING:
Gemeente ‘s-Gravenhage, sectie V, nummer 6323.
Gemeente ‘s-Gravenhage, sectie V, nummer 6322.

OPLEVERING in overleg

MODERN DETACHED VILLA (381 m2) WITH FIVE BEDROOMS, LARGE SUNNY GARDEN AND DOUBLE CARPORT SITUATED ON THE EDGE OF KLEIN ZWITSERLAND PARK. THIS IS LIVING IN THE SILENCE OF THE COUNTRYSIDE, WITHIN WALKING DISTANCE OF THE BEACH AND WITH EVERYTHING THAT THE HAGUE HAS TO OFFER WITHIN ARM’S REACH. BUILT IN 1960, THIS ARCHITECTURALLY RENOVATED VILLA IS DECORATED WITH EXCELLENT TASTE AND SUSTAINABLE MATERIALS.

FREEHOLD PLOT

Location
Unique, quiet location in the Duttendel neighbourhood, near Westbroekpark and the new Scheveningen Bosjes in the Scheveningen district of The Hague, created after the excavation of a number of dune areas: a ‘low’ dune valley. The first luxury residences in this area were built in the 1950s. It is a quiet, spacious and, above all, naturally green neighbourhood right next to the hockey fields of Klein Zwitserland.

What you definitely want to know about Maurits De Brauwweg 7
– A living area of 381 m² (1,445 m3) in accordance with the branch measurement standard NEN
2580
– Plot size 947 m²
– Freehold plot
– Underfloor heating is present throughout the ground floor and can be operated in several zones
– Rooms on the 1st floor have wall heating
– 3 fireplaces
– 3 full bathrooms (each with separate shower and bath)
– 5 bedrooms
– Very extensive home automation system with which the lights, sound and curtains can be operated
centrally
– Insulated roof with natural stone slates from 2008
– 2 central-heating boilers, brand Remeha Quinta and water heater, construction year 2022
– Extensive electricity in zoning and with dimmer switches
– Extensive sound system with built-in and surface-mounted speakers in various rooms where you can listen to music together as well as in each room separately.
– Aluminium and wooden window frames with double glazing throughout the house
– Electric awnings
– Glass front that can be opened completely
– Private sauna
– Extremely secure house with alarm system throughout the residence and emergency button with control room function
– Building inspection report available
– Construction year: 1960
– Oil tank removed, KIWA certificate available dated 17-12-1999
– Energy label C
– Also see our film about the area
– Terms and conditions of sale apply
– The sales contract will be drawn up in accordance with the NVM model
– Preference for Notary Maaldrink in The Hague

Layout
Through an electrically operated gate (with a code, mobile phone or hand transmitter) you drive via a ramp to the driveway, suitable for parking for several cars. At the rear there is a double carport with a separate wooden bicycle shed. Another fantastic feature is the landscaped green hockey field with small goals. The waste containers are stored behind a green hedge.

You enter the house in an impressive reception hall with beautiful light. This is also the location of a wall-mounted toilet with hand basin.

The ground floor has five separate living areas. At the front there is a charming large study/library with a gas fireplace. On both sides of the walls there are beautiful wooden wall cupboards with a built-in desk.

A beautiful bright living room with fireplace with lovely lounge window sills overlooking the garden.

Lovely conservatory with fireplace located directly on the garden. The glass front can be opened in its entirety.

Large TV room at the rear with integrated TV system. Next to the TV room there is a studio/hobby room/study/playroom with a lovely view of the side garden.

The rooms can be closed off with beautiful (acoustic/soundproof) sliding doors.

Superb luxury Bulthaup kitchen with a large kitchen island with breakfast bar. The kitchen island has a stainless steel countertop with a separate water heater and separate Quooker, a dishwasher and plenty of storage space. Beautiful Gaggenau fridge/freezer with separate oven and combination oven/microwave and generous climate cabinet for wine and other drinks.

Fantastic very large sunny back garden with spacious patio, lots of plant borders, a large lawn and playground equipment. This low-maintenance garden always has sun and shade. The garden has a unique playful layout. A irrigation system has been programmed in six zones and can be controlled remotely by mobile phone.

Spacious utility room with connections for the washing machine and dryer, a pantry and built-in cupboards.

From this utility room you can get to the cellar through an electric hatch. This is where the patch panel and the extensive electrical installation as well as the installation for the extensive home automation are located. There is a crawl space under the entire house.

1st floor
The beautiful wooden staircase leads to the
generous landing with wooden floor, hallway cupboard and wall-mounted toilet with hand basin.

Very spacious master bedroom with vast walk-in wardrobe. From this bedroom you have direct access to a large terrace.

Adjacent to the master bedroom there is a modern bathroom equipped with a spacious bath and a large walk-in shower for two people with both rain shower and hand shower. Wall-mounted toilet, wide hand basin unit with two hand basins, heated mirror and electric underfloor heating with timer and built-in speakers in the ceiling.

Two large bedrooms are located at the rear and both have access to a fantastic sunny terrace with beautiful decking and water connection.

The second modern bathroom with bath, shower, hand basin unit and towel radiator is located between two bedrooms.

The fourth bedroom has a unique design with a built-in cupboard.

2nd floor
A fixed staircase leads to a large and bright landing due to the two Velux windows, with plenty of storage space behind the knee walls.

Large bedroom with storage space and two Velux windows.

Large attic where the two central-heating boilers and a very large water heater from 2022 are stored.

The third modern bathroom has a bath, a wall-mounted toilet, hand basin and shower. Here you can enjoy the large, private electric sauna.

Interested in this property? Please contact your NVM estate agent. Your NVM estate agent acts in your interest and saves you time, money and worries.

Addresses of fellow NVM estate agents in Haaglanden are available on Funda.

CADASTRAL DEscriptION:
Municipality of The Hague, section V, number 6323.
Municipality of The Hague, section V, number 6322.

TRANSFER in consultation

Lees meer Lees minder

Vragen, of even binnenkijken?

Neem contact op

Deel deze woning

Media

Afbeeldingen en video

Specificaties

Kenmerken

 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs € 2.850.000, - k.k.
 • Soort woonhuis Woonhuis
 • Woonoppervlakte 381 m2
 • Inhoud 1.445 m3
 • Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 43 m2
 • Plot area 947 m2
 • Perceel 6.323 m2
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Dak type Samengesteld dak
 • Eigendoms soort Volle eigendom
 • Huidige bestemming Woonruimte
 • Huidig gebruik Woonruimte
 • Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd
 • Bouwjaar 1960
 • Energielabel C
 • Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving
 • Kwaliteit woning Uitstekend
 • Aangeboden sinds 13-05-2024
 • Aanvaarding In overleg
 • Tuin type Tuin rondom
 • Tuin type Tuin rondom
 • Kwaliteit tuin Verzorgd
 • Surface storage space 12 m2
 • Isolatievormen Dubbel glas
 • Combiketel Ja
 • Ketel bouwjaar 2022
 • Ketel brandstof Gas
 • Ketel eigendom Eigendom
 • Heating types Cv ketel
 • Warmwater soorten Cv ketel
 • Facilities Mechanische ventilatie, alarminstallatie, buitenzonwering, domotica
 • Garage soort Geen garage
Media

Plattegronden

Kaart

In de buurt

Filter resultaten

   Bezichtiging plannen

   Vul het formulier in om een bezichtiging te plannen.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Consent*
   Alles in huis

   Onze makelaars staan voor je klaar

   Contact opnemen

   Onze site gebruikt cookies

   Om onze website gemakkelijker en persoonlijker te maker, gebruiken we cookies en vergelijkbare technieken. Je kunt altijd zelf kiezen welke soorten cookies je wilt toestaan. Lees hierover meer in onze Privacyverklaring.